+32(0)89 70 10 20

ImmoBim

Park residentie 'Maasvallei' Seraing

Rue de la Basse-Marihaye
4100 SERAING

Parkresidentie 'de Maasvallei' wordt ontwikkeld te Basse-Marihaye en bestaat uit een mix van woningen en appartementen rond een mooi aangelegd groen park. Woonbuurt van Seraing, prachtig gelegen boven de Maas (wijds uitzicht) vlakbij Seraing centrum en korte afstand van Luik centrum, E25 en E40, in de nabijheid van Universiteit, ziekenhuis en shopping centra. Commercialisatie in de loop van 2017, inschrijven kan via info@immobim.be
6%

OHEY

Rue Monseigneur Lamy
5350 OHEY

0%

Woonproject MALPERTUUS Kinrooi

Neeroetersesteenweg 1
3640 KINROOI

Het project MALPERTUUS staat voor rustig wonen in het hart van Kinrooi. De nieuwbouw is voorzien van alle comfort in een rustige omgeving. In de binnentuin is er oog voor groen en beplanting en ieder appartement is voorzien van een terras die maximale lichtinval creƫert.
70% Verkocht

Woonproject Joremo in Bree

Rode Kruislaan 15
3960 BREE

In woonproject Joremo kan u ruim en comfortabel wonen vlakbij het centrum van Bree. Het project zal bestaan uit 9 mooie, ruime en lichtrijke appartementen. Op de projectgrond staat momenteel een villa in pastorie stijl die reeds casco is afgewerkt. Tegen deze villa zal er dan een 'nieuw' modern gedeelte aan gebouwd worden.
0%