+32(0)89 70 10 20

Woonproject Joremo in Bree

3960 BREE

Types: Appartement (9)
Prijzen: Van € 195.000 tot € 275.000
Aantal slaapkamers: 2
Bewoonbare opp.: Van 80.91 tot 114.57 m²

Ruim wonen vlakbij het bruisende centrum van Bree

In woonproject Joremo kan u ruim en comfortabel wonen vlakbij het centrum van Bree. Het project zal bestaan uit 9 mooie, ruime en lichtrijke appartementen. Op de projectgrond staat momenteel een villa in pastorie stijl die reeds casco is afgewerkt. Tegen deze villa zal er dan een 'nieuw' modern gedeelte aan gebouwd worden.

Vlak langs de Rode Kruislaan in Bree bouwt BIM (Breese Immo Maatschappij) woonproject Joremo.

 

Het woonproject bestaat uit 4 verdiepingen. Er zullen zich 9 appartementen vestigen die in oppervlakte variëren tussen 61m² en 113m². U heeft hierbij de keuze tussen één- en twee slaapkamer appartementen. Elk appartement is voorzien van een terras en eventueel een tuin (enkel op het gelijkvloers). Er is een kelderverdieping met 10 kelderbergingen. Daarnaast zijn aan de achterzijde van het project 9 carports voorzien met elk een private berging.

 

Op de projectgrond staat momenteel een villa in pastorie stijl die reeds casco is afgewerkt. Tegen deze villa zal er dan een 'nieuw' modern gedeelte aan gebouwd worden. In de villa zullen 3 appartementen zijn en het nieuw te bouwen gedeelte zal bestaan uit 6 appartementen.

 

De appartementen worden stuk voor stuk individueel afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen door vakbekwame stielmannen, uiteraard met de keuze van de klant.

 

Bent U nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst U te verkopen? Kom dan zeker eens langs. Ons vastgoedkantoor 'B-Immo' verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons aanbod.

 

Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen via onderstaande gegevens:

B-Immo

089/70.10.20

info@immobim.be

Geen documenten