+32(0)89 70 10 20

Woonproject MALPERTUUS Kinrooi

40% Verkocht

3640 KINROOI

Types: Appartement (20)
Prijzen: Van € 164.900 tot € 244.732
Aantal slaapkamers: Van 1 tot 2
Bewoonbare opp.: Van 74 tot 108 m²

Opwindend rustig wonen in het hart van Kinrooi

Woonproject MALPERTUUS staat voor opwindend rustig wonen in het hart van de gezellige gemeente Kinrooi, een unieke en uitzonderlijke locatie! Dit moderne nieuwbouw project voorzien van alle comfort ambieert om haar bewoners een opwindende leefervaring te verstrekken in een rustige omgeving. Dit door veel aandacht voor groen en beplanting in de binnentuin. De trap- en lifthallen zijn voorzien van grote glasvlakken. De appartementen zijn royaal voorzien van terrassen zonder opstap naar buiten met oog voor een maximale lichtinval in de leefruimtes en keukens. Architect Gabriëls Dominique heeft dit woonproject ontworpen voorzien van de nieuwste materialen en moderne technieken (zoals intelligent ventilatiesysteem en zonnepanelen voor ieder appartement). Deze investeringen leveren een optimale woonkwaliteit, zowel voor jong als oud.

Woonproject MALPERTUUS staat voor opwindend rustig wonen in het hart van de gezellige gemeente Kinrooi, een unieke en uitzonderlijke locatie!

 

Dit moderne nieuwbouw project voorzien van alle comfort ambieert om  haar bewoners een opwindende leefervaring te verstrekken in een rustige omgeving.

 

Dit door veel aandacht voor groen en beplanting in de binnentuin.

 

De trap- en lifthallen zijn voorzien van grote glasvlakken.

 

De appartementen zijn royaal voorzien van terrassen zonder opstap naar buiten met oog voor een maximale lichtinval in de leefruimtes en keukens.

 

Architect Gabriëls Dominique heeft dit woonproject ontworpen voorzien van de nieuwste materialen en moderne technieken (zoals intelligent ventilatiesysteem en zonnepanelen voor ieder appartement).

 

Deze investeringen leveren een optimale woonkwaliteit, zowel voor jong als oud.